Nieuwsoverzicht

03
mrt

Bardienst & Afhalen spelerspasjes

Het nieuwe tennisseizoen staat voor de deur daarom vragen wij jullie aandacht voor het plannen van je bardiensten en de spelregels omtrent het afhalen van de spelerspasjes.
Bardienst seizoen van 1 april 2016 t/m 31 maart 2017
Ook het afgelopen jaar hebben we weer gebruik gemaakt van de bardienstplanner in afhangbord.nl.
De geconstateerde onvolkomenheden worden bij het aanmaken van de nieuwe schema's waar mogelijk aangepast. Door middel van de omschrijving van de soort bardienst is het mogelijk om zelf in te schatten om wat voor soort bardienst het gaat. Let hier svp bij het plannen goed op.

Wij willen graag wijzen op een paar zaken die van belang zijn voor de bardienstplanning voor het komende seizoen;

1. De bardienstplicht geldt vanaf het jaar waarin men 19 jaar wordt en loopt door tot en met het jaar waarin men 70 jaar wordt.
2. Voor alle leden staat de teller per 1 april 2016 op nul.
In tegenstelling tot voorgaande jaren worden de pasjes pas verstrekt nadat er minimaal twee bardiensten zijn gepland. Dit geldt ook voor de leden die in januari, februari of maart 2016 een bardienst gedraaid hebben.
3. Als een bardienst doorloopt na 24.00 uur staat in de omschrijving van de dienst de eindtijd.
Voorbeeld van een omschrijving: Feestavond tot 02.00 uur.


De bartijden en schema's
Om het systeem voor een bepaalde periode "open te stellen", moeten alle bardiensttijden in het systeem ingegeven worden, terwijl van een aantal evenementen/toernooien op dat moment nog niet bekend is op welke tijden begonnen wordt. Ook is dan nog niet bekend hoeveel teams er uit of thuis spelen.

Dat houdt in dat pas later inzichtelijk wordt of de ingegeven tijden en het aantal benodigde personen klopt. Het kan dus voorkomen dat in de periode voorafgaand aan het evenement, de tijden etc. aangepast dienen te worden. Hiervan wordt u dan per email op de hoogte gesteld. Wij vertrouwen op ieders flexibiliteit om zo veel mogelijk aan deze eventuele verandering tegemoet te komen.


Afkopen van de bardienstplicht
TC Bas Dongen biedt de mogeljkheid aan om de bardienstplicht af te kopen.
Door betaling van € 70,00 bent u het komende seizoen vrijgesteld om bardienst te draaien.
Uw betaling dient voor 24 maart a.s. binnen te zijn op rekening NL14ABNA0 48.21.57.917 t.n.v. Stichting Tennissport Dongen onder vermelding van: Afkoop bardienst voor (naam en lidnummer).


Afhalen van de spelerspasjes
De spelerspasjes voor het nieuwe seizoen kunnen op de volgende data van 19.00 - 20.30u worden afgehaald.

Dinsdag 22 maart
Woensdag 23 maart
Vrijdag 25 maart

De pasjes worden alleen uitgereikt indien er minimaal 2 bardiensten zijn gepland of wanneer de betaling voor afkoop van de bardienst is ontvangen.


Communicatie
Het afhangsysteem is gebaseerd op digitale afwerking van de correspondentie. De herinneringsmails worden dan ook door het systeem automatisch aangemaakt. Antwoorden op deze herinneringsmail is niet mogelijk, U dient een nieuw mailtje te sturen aan bardienst@basdongen.nl

Let ook op als er voor meerdere personen binnen het gezin hetzelfde email adres is opgegeven. Het systeem selecteert op emailadres en niet op personen. U moet dus zelf nagaan voor wie het bericht bestemd is. Check daarom regelmatig uw mailbox op berichten.

Indien uw naam, adres ,telefoonnr of emailadres wijzigt, verzoeken wij u dit direct door te geven.


Slechts in het geval van urgentie kunt u het telefoonnummer van de barplanning 06-21124469 bellen.

Heeft u nog vragen over de bardienstplanning, neem dan contact op via: bardienst@basdongen.nl


Bestuur T.C. BasDongen en Bestuur Stichting Tennissport Dongen.
03
sep

Strijdo RABO Open Jeugdtoernooi (Groen, Oranje, Rood)

Tennisvereniging Strijdo in Oosterhout organiseert van 24 oktober t/m 1 november het Strijdo RABO Open Jeugdtoernooi (Groen, Oranje, Rood).

Schrijf eerst in voor de clubkampioenschappen bij Bas Dongen, lijkt het je leuk om gelijktijdig een tweede toernooi te spelen schrijf dan voor 10 oktober in bij Strijdo. Strijdo houdt rekening met de speeltijden van de clubkampioenschappen van Bas Dongen.Alle informatie staat op de poster. Je kan die bekijken door op het plaatje hiernaast te klikken. Je kan ook op de website van Strijdo kijken of even contact op nemen met onze eigen Bas Dongen trainer Rob van Tiel die ook alles van dit toernooi weet.

© T.C. Bas Dongen 2013 - 2017