Cursus Reanimeren

OPROEP AAN ALLE LEDEN

In ons paviljoen hangt al enige jaren een automatische externe defibrillator (AED). Een doelstelling van het bestuur van TC Bas Dongen is om een voldoende aantal leden te leren reanimeren en de AED te gebruiken.

Met name bij drukbezochte evenementen en toernooien op ons tennispark is het gewenst dat er een aantal leden aanwezig en/of bereikbaar zijn die weten hoe er gehandeld moet worden bij hartfalen.

Door twee lessen van ca. anderhalf uur te volgen bij de Stichting Reanimatie Dongen leert u effectief reanimeren en een AED goed te gebruiken. De kans dat u in de praktijk daadwerkelijk voor deze situatie komt te staan is klein, maar met een goede opleiding weet u in die omstandigheid wel wat u moet doen.

Indien u belangstelling heeft voor het volgen van deze cursus, die op twee avonden in Dongen gegeven wordt, kunt u zich aanmelden bij Peter Hillebrand (peter.hillebrand@basdongen.nl)

De kosten bedragen € 20. Bij behalen van het certificaat neemt TC Bas Dongen de helft van het verschuldigde cursusgeld voor haar rekening.

Ik zie uw reactie op deze oproep met belangstelling tegemoet!

Peter Hillebrand
Secretaris Stichting Tennispark Dongen
© T.C. Bas Dongen 2013 - 2017