Lid worden

Als lid van Tennis Club  Bas Dongen tennis je op een prachtig park en maak je deel uit van een actieve en gezellige vereniging.

Met zijn ca. 850 leden is Bas Dongen een van de grootste verenigingen van Dongen. Er wordt zowel recreatief als competitief getennist.

De 12 verlichte SmashCourt banen zijn vrijwel altijd te bespelen. Mede daardoor is het mogelijk om het gehele jaar door toernooien en andere evenementen op het park te organiseren.

Natuurlijk biedt de vereniging ook de gelegenheid om tennistraining te volgen. Een uitstekend team van trainers helpt zowel jeugd-, junior- als seniorleden hun tennisprestaties op een hoger niveau te brengen. 

Het lidmaatschap van Bas Dongen staat open voor jong en oud.
Dus wil je graag tennissen, schrijf je in. Je bent van harte welkom!
Inschrijven


Download het inschrijfformulier, print het uit, vul het in en stuur het samen met een goed gelijkende pasfoto op naar onderstaand adres.

 

Ledenadministratie T.C. Bas Dongen
t.a.v. Huub Adank
Beverdonk 11
5103 GJ Dongen
Eerst meer informatie?
Bel met Huub Adank.
0162 - 314 762
Leden van Bas Dongen zijn automatisch lid van de KNLTB. Dit biedt de nodige voordelen. Zo heb je toegang tot "Mijn KNLTB" en profiteer je met je ledenpas bij diverse bedrijven van aantrekkelijke kortingen. Daarnaast ben je via de KNLTB verzekerd tegen tennisongevallen. Meer over de KNLTB lees je hier.
© T.C. Bas Dongen 2013 - 2017