Reglementen en Statuten

Huishoudelijk-, Baan- en Tennislesreglement


Ons prachtige tennispark beschikt over een paviljoen en twaalf goed onderhouden SmashCourt banen waardoor wij in staat zijn vrijwel het gehele jaar door te tennissen. Graag wijzen wij u op het huishoudelijk reglement en het baanreglement waarin de huishoudelijke regels staan beschreven en hoe de banen te gebruiken. Uiteraard biedt T.C. Bas Dongen haar leden ook de mogelijkheid om training te volgen. Meer informatie hierover is te vinden in het Tennislesreglement.

Huishoudelijk
Reglement

Baan
Reglement

Tennisles
Reglement

Introducéreglement


Uiteraard wil T.C. Bas Dongen eenieder in staat stellen om tennis te beoefenen. Ook introducees zijn van harte welkom. Echter hangen hier wel een aantal regels en uitgangspunten aan vast. Zo is bepaald dat een introducé van T.C. Bas Dongen, niet woonachtig mag zijn in Dongen en men dient een tijdelijk speelpasje af te halen bij de ledenadministratie.

Introducé
Reglement

Bardienstreglement


Bardienstreglement

Bardienst
Reglement

Statuten


Statuten

Statuten

X

 

Over T.C. Bas Dongen

 

T.C. Bas Dongen is een van de grootste verenigingen van Dongen. Bij de tennisvereniging wordt zowel recreatief als prestatiegericht tennis beoefend.
Sinds 1 januari 2006 is de vereniging geprivatiseerd.

De gehele accommodatie bestaat uit 12 SmashCourt tennisbanen, een SmashCourt mini tennisbaan, een paviljoen, douche- en kleedgelegenheid, digitaal afhangsysteem en andere sporttechnische en aanverwante zaken.
Stichting Tennispark Dongen is eigenaar hiervan, en stelt de gehele accommodatie aan T.C. Bas Dongen – de vereniging – beschikbaar.

Het paviljoen heeft aan weerszijde een ruim terras. Het ene terras biedt uitzicht op de HLB Van Daal & Partners baan en Energy Zero baan. Het andere terras kijkt uit op de Plugro baan en Van Den Noort baan. Bij de overige 8 banen vindt u banken voor de toeschouwers.

© T.C. Bas Dongen 2013 - 2017