Sponsors

Wij zijn trots op onze sponsors. Zonder hun financiële en materiële steun zou Bas Dongen niet de kwaliteit en uitstraling hebben die het nu heeft. Overweegt u een prive of zakelijke aanschaf die door een van onze sponsoren ingevuld zou kunnen worden leg contact, het kan voor alle partijen profijtelijk zijn.

 

 

 

Hoofdsponsors

 

HLB Van Daal & Partners accountants & belastingadviseurs is hét accountantskantoor van Brabant dat zich onderscheidt door lokale betrokkenheid en een dynamische ondernemersspirit.

Van den Noort heeft vestigingen in Dongen, Waalwijk en Moerdijk. Grond-, weg- en waterbouw projecten, sloop- en bestratingswerken, verhuren van grondverzetmachines en het leveren van zand en grind.

Plugro Sport scoort als het om sporten gaat! Plugro Sport en Fashion is al sedert vele jaren dé sportzaak van Dongen en uw tennisspecialist.

 

 

 

 

 

Baansponsors

 

Van den Bosch Makelaars. Uw medespeler op de huizenmarkt in de regio Dongen. We spelen het spel op alle delen van de markt. Voornamelijk woningen, maar ook zakelijk onroerend goed. Bestaande bouw en nieuwbouw.

U herkent Floris'Hand in de kwaliteit! Floris’Hand begeleidt mensen en bedrijven op hun levensweg door het bieden van financieel risicobeheer in de ruimste zin van het woord.

Horeca Groothandel Tilburg is al meer dan 30 jaar een begrip als de totaal leverancier voor het midden- en klein horecasegment. Wij leveren meer dan 10.000 food en non food producten.

David van Otterlo is al sinds jaar en dag lid en draagt T.C. Bas Dongen een warm hart toe.

 

Een gemotiveerde meedenker in uw IT infrastructuur. Resbo IT is een kwalitatief hoogwaardige dienstverlener in de IT sector gespecialiseerd in systeembeheer.

Wijn- en Drankenhandel Rovin startte in 1980 met een wijnhandel. In 1986 kwam daar een klein winkeltje bij dat doorgroeide tot een volwaardige slijterij. Sinds 1995 wordt de Mitra formule gehanteerd.

Van ontwerp en aanleg tot en met onderhoud zijn alle disciplines bij Tuinregie vertegenwoordigd. Daarbij fungeert Tuinregie als vormgevers en regisseurs.

WETALENT creëert een duurzame match tussen werknemer en werkgever door de werknemer centraal te stellen en te focussen op het (h)erkennen, ontwikkelen en inzetten van talent. Wat is jouw talent?

 

 

 

 

 

Overige sponsors

 

Allibert maakt tuinmeubelen voor iedereen die alles uit het buitenleven wil halen. Van tuin en balkon maken we graag de leukste plek om samen te genieten.

Bavaria bestaat sinds 1719. In 1680 werd er al bier gebrouwen in Lieshout. Van een lokaal naar een wereldbier. Allemaal gebouwd op de visie en het doel van de familie Swinkels.

ELJO Cleaning: Ons motto is: 'Servicegericht met een vertrouwd gezicht'. ELJO Gifts: Ons motto is: 'The pleasure of giving'. Wilt u het plezier van het geven ook ervaren?

Expert begrijpt 't. Bij Expert Dongen staat namelijk alles in het teken van klantvriendelijkheid.

 

Workshops, cursussen, kinderfeestjes. Portretschilderijen en fotokaarsen. Creatieve rouwverwerking.

Op zoek naar een aannemer voor een groot- of kleinschalig bouwproject? Dan biedt Hoefnagel Totaalbouw uitkomst! Dit allround bouwbedrijf verzorgt al sinds 1930 uiteenlopende projecten.

Timmerwerk, gespecialiseerd in jacht- en interieurbouw, ontwerpen en maken van lichttechniek en overige produkten en diensten die het ondernemingsdoel dienen.

De markt verandert. De klant krijgt meer behoefte aan ont zorgende dienstverlening. Er komen meer technieken voor slimmer installeren en systemen met meer functionaliteit.

 

Schoonheidsspecialiste gespecialiseerd in natuurlijke huidverbetering. Ook kunt u terecht voor huidverzorging, massage, make-up en deelbehandelingen.Dit alles in een ontspannen sfeer.

MvH Media is een jong en dynamisch bedrijf op het gebied van narrowcasting en bluetoothcampagnes. Van basis narrowcasting, tot interactieve narrowcasting gebruikmakend van sms, twitter of touchscreens.

Onze keurslagerij is sinds 1993 gevestigd in het mooie dorpje 's Gravenmoer. Een uitgebreid assortiment, uitstekende kwaliteit en een zeer klantvriendelijke bediening zijn de kenmerken van onze winkel.

© T.C. Bas Dongen 2013 - 2017